Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Ara Mollet ERC-MES i CDC demanaran a l'Ajuntament que doni suport al Govern Català en el procés nacional

Segons les dues forces polítiques "el procés constituent que s’inicia demana la complicitat de totes les institucions i de la societat civil del país".

Els grups municipals d'Ara Mollet ERC-MES i CDC han presentat una moció, per tractar en el ple ordinari del 5 d'octubre, que demana a l'Ajuntament de Mollet que estigui al costat del Parlament de Catalunya i del seu Govern en el procés nacional.

Segons els dos partits "aquestes eleccions han esdevingut de facto plebiscitàries després que els governs espanyols i l’Estat hagin fet oïdes sordes a les reivindicacions nacionals catalanes".

I afegeixen que  "com a representants de la voluntat majoritària dels catalans i catalanes (i també àmpliament dels molletans i molletanes) hem de ser abans que res demòcrates i estar al costat del Parlament i el Govern catalans en un dels moments més importants de la nostra història col•lectiva"

És per això que Ara Mollet ERC-MES i CDC demanen "la complicitat de totes les institucions i de la societat civil del país en el nou procés constituent, ja que ningú pot quedar exclòs de l’important debat de com ens organitzarem a partir d’aquest moment".

Share