Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Canviem Mollet reivindica els recursos necessaris per a l'educació especial a la ciutat

El grup polític, amb 7 regidors al plenari, vol declarar Mollet com a 'municipi contrari al TTIP'.

El grup municipal de Canviem Mollet presentarà dues propostes en el pròxim ple ordinari de l'Ajuntament. Per una banda es posa en el centre del debat la necessitat de recursos adequats i suficients per a l'educació especial a la ciutat de Mollet.

La moció d’una banda destaca les importants retallades en educació, i com això ha afectat molt directament a Mollet, entre d’altres amb la supressió inicial de l’USEE de l’escola Sant Vicenç, que finalment amb la reivindicació col·lectiva es va recuperar, però que ara s’ha suprimit és la figura de vetllador, "tan necessària", segons assenyalen des de Canviem Mollet.

La reducció de recursos també s'acusa fortament a l’escola de Can Vila, on es necessita fer front a l’increment de necessitats.

La moció proposa "donar recolzament a l’acord que es va arribar en el Consell Escolar Municipal, el 8 d’octubre de 2015 relatiu a parlar amb el Cap de Serveis de la zona del departament per tal de mostrar les nostres reivindicacions” i que “reclama al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya els recursos necessaris per atendre la diversitat  i poder oferir realment una educació inclusiva al nostre municipi".

Mollet, ciutat contrària al TTIP

La segona moció de Canviem Mollet proposa que Mollet es proclami municipi contrari al Tractat Transatlàntic del Comerç i de la Inversió (TTIP) "per tractar-se d’un gens inofensiu acord comercial entre EEUU i Europa, sinó que estableix mecanismes que afecten de manera molt important a la ciutadania, en detriment dels seus drets, afectant a: drets socials, mediambientals, laborals, els serveis públics, l’accés als serveis de salut, a la cultura..".

Canviem Mollet considera que el TTIP és un atac a la democràcia  i un retrocés, i que ara és el moment de sumar-se a la presa de consciència, difusió i pressió que des de tot el món s’està fent contra l’aprovació d’aquest tractat.

Share