Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El primer Consell d'Alcaldes de la nova legislatura es farà aquest dimecres a Vallromanes

Un dels temes centrals de la trobada serà facilitar informació sobre l'acollida de la població refugiada.

El pròxim dimecres 28 d’octubre tindrà lloc, a les 12 del migdia, al Casal de Vallromanes, la primera sessió del Consell d’Alcaldes del Vallès Oriental d'aquesta legislatura. Es tracta de l'òrgan de govern del qual formen part els alcaldes i alcaldesses dels 39 municipis de la comarca que presideix David Ricart, alcalde de Vallromanes i president del Consell Comarcal.

A la sessió, la informació sobre l’acollida de la població refugiada víctima dels conflictes armats a la Mediterrània serà uns dels temes centrals, per això, a més de l’alcaldessa de la Garriga i Presidenta del Fons Català de Cooperació, Meritxell Budó, participaran també Xavier Bosch i Garcia, director general per a la Immigració del Departament de Benestar i Família, i Àngel Miret, responsable del Comitè operatiu de la Generalitat per a l’acollida de les persones refugiades.

Durant el primer Consell d'Alcaldes d'aquest mandat s’informarà sobre l’estat de l’administració electrònica al Vallès Oriental, s’explicaran les accions a disposició dels ens locals per aplicar i complir la Llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern i es també presentarà el servei comarcal de comptabilitat i eficiència energètica.

Share