Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Manel Bueno, proclamat candidat d’ERC al Congrés de Diputats en representació del Vallès Oriental

També han estat escollits Montse Lara i Josep Sagarra al Congrés i Esteve Parés i Dani Saavedra al Senat.

El celoní Manel Bueno ha estat proclamat primer candidat d’ERC de la comarca del Vallès Oriental a la candidatura que el partit presentarà al Congrés de Diputats a les properes eleccions generals, que tindran lloc el 20 de desembre. En el congrés comarcal que ERC ha celebrat aquest dimarts a la Casa Cultural de Mollet del Vallès, s’han escollit a 3 persones que representaran a la militància d’aquesta comarca al Congrés de Diputats i 2 més per al Senat.

Manel Bueno, que acudirà a aquestes eleccions com a independent, ha estat escollit primer candidat després de ser proposat per la Permanent Comarcal que presideix Oriol Ramon i de recollir el suport de 54 militants que han acudit al congrés comarcal.

Manel Bueno té 39 anys i és membre d’Avancem i Súmate, entitat amb la qual ha estat especialment actiu durant els darrers mesos, sobretot durant la campanya per a les eleccions al Parlament de Catalunya del passat 27 de setembre.

És llicenciat en Dret i Geografia i advocat especialista en dret administratiu i seguretat pública. Ha estat professor de la UAB. Actualment treballa al Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

És membre de diferents entitats i associacions de Sant Celoni, on ha estat regidor des de 2003 fins a 2015.

Al 2014 es va donar de baixa del PSC, partit del qual va formar part molts anys, per la seva discrepància amb el partit sobre el procés sobiranista. A les eleccions municipals va concórrer, també com a independent, a la candidatura d’ERC a Sant Celoni.

Per ordre de votació la següent candidata escollida ha estat la militant d'ERC Parets Montserrat Lara i després Josep Sagarra, independent, de Vallromanes.

En quant al Senat, els candidats proposats per ERC són Esteve Parés, de Sant Pere de Vilamajor, i Dani Saavedra, de Montornès.

Share