Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Canviem Mollet qualifica 'd'insuficient i ineficaç' el procés participatiu per elaborar els pressupostos

La formació d'esquerres rebutja el model de participació del PSC "ja que li manca veritable voluntat d'escoltar a la ciutadania'.

El grup municipal de Canviem Mollet considera que el procés participatiu engegat pel Govern de la ciutat 'La teva proposta compta' és 'insuficient i ineficaç'. En un comunicat de premsa assenyalen que "a aquest model de l'equip de govern del PSC li manca veritable voluntat d'escoltar la ciutadania".

Des de Canviem Mollet consideren que no s’ha fet la suficient cobertura mediàtica del procés i que no s’ha donat la suficient informació sobre el que s’està discutint i valorant.

"No s’han explicat quines seran les propostes finalistes i de quina manera s’inclouran en els pressupostos definitius. La transparència es demostra posant a l'abast de la ciutadania la informació complerta i suficient, per poder incloure propostes en els pressupostos. Si veritablement volem aprofundir en la participació de la ciutadania, hem de posar a l'abast espais de formació i debat com per exemple són les assemblees de barri o les taules participatives", assenyalen.

Un altre aspecte que destaquen és que qualsevol procés participatiu ha de comptar amb molta pedagogia "que es fa dels petits i joves sobre la participació en les decisions de la ciutat".

Per això volen que des de l'Ajuntament "s’engresqui a la gent a participar en política i creiem que, fent-ho des de petits i implicant a les escoles i instituts de la ciutat en els pressupostos participatius". El ple de pressupostos es podria celebrar el dilluns 30 de novembre.

Share