Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

PSC i Esquerra Republicana de Catalunya acorden governar conjuntament a Montmeló

En les passades eleccions municipals PSC i ICV-EUiA havien quedat igualats amb 6 regidors i ERC tenia la clau per decidir l'alcaldia.

Fruit de l'acord entre PSC i ERC a Montmeló, l'alcalde socialista del municipi, Antoni Guil, ha signat els decrets per al nomenament del regidor republicà Albert Monserrat, com a tinent d'alcalde i regidor titular de l'àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme. Així ho ha fet públic l'Ajuntament de Montmeló aquest divendres en un comunicat de premsa.

Amb aquest acord, ambdues formacions polítiques garanteixen l'estabilitat al govern municipal i fixen les línies bàsiques que han de regir el mandat democràtic 2016-2019, del qual, en el primer trimestre d'aquest any, es redactarà el Pla d'Acció de Mandat.

En les passades eleccions municipals PSC i ICV-EUiA havien quedat igualats amb 6 regidors i ERC, amb 294 vots i un sol regidor, tenia la clau per decidir l'alcaldia. Així el PSC va obtenir 1.845 vots i la coalició ICV-EUiA 1.734 (111 menys).

En el ple d'investidura, els republicans no es van mullar per cap dels dos possibles alcaldes (Antoni Guil i Jordi Manils) i l'alcaldia es va decidir per la llista més votada.

Durant els primers mesos de legislatura ERC va aconseguir que els socialistes votessin a favor de l'adhesió de l'Ajuntament de Montmeló a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Més tard en l'aprovació de les ordenances fiscals, el Govern en minoria del PSC va aconseguir que tant ICV-EUiA com ERC votessin a favor de la proposta consensuada entre les tres forces mentre que abans de Nadal, PSC i ERC van votar favor dels pressupostos del 2016 i ICV-EUiA ho va fer en contra.

Fotografia: Ajuntament de Montmeló

Share