Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Enrique Villegas, escollit de nou President de la Secció Local d’ERC Parets pel període 2016-2020

L’assemblea de militants, reunida aquest dilluns al vespre a Can Butjosa, renova els càrrecs de la Comissió Executiva.

Enrique Villegas continuarà com a President de la Secció Local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Parets del Vallès fins al 2020. L’assemblea de militants, reunida aquest dilluns al vespre al Casal Can Butjosa, l’ha escollit de nou com a president després de la celebració de les eleccions internes. La seva ha estat l’única candidatura que s’ha presentat en aquesta convocatòria que s’ha regit amb els nous Estatuts d’ERC, aprovats en el Congrés celebrat el juliol passat.

Amb aquesta elecció es consolida la renovació que la secció paretana va iniciar el 2014 i que l'ha conduït a un dels millors moments de la història, amb 3 regidors al consistori i a tenir una vintena de militants.

La nova executiva d’Esquerra a Parets la formen: Montserrat Lara, com a secretària d’organització ; Jesús Pallàs com a tresorer, Ramona Arimon com a responsable de la Dona, Raimon Coll, responsable de Comunicació, Jordi Seguer portaveu de Política Municipal i Kènia Domènech com a representant de les JERC.

Entre els objectius que s’ha marcat la nova executiva, encapçalada per Villegas, hi ha consolidar la gestió, el treball i la implicació de la militància de la Secció Local, per donar-li continuïtat ; Treballar amb el grup municipal d’Ara Parets ERC per continuar liderant l’oposició a l’Ajuntament i millorar el resultat en les eleccions de 2019 ; Donar continuïtat al butlletí trimestral ‘Cavall Republicà’ ; Potenciar els grups d’acció municipal: punt de debat, treball i ajuda al grup municipal ; Disposar d’un local propi per a la Secció Local d’ERC a Parets ; Implementar les normes normes de transparència a la Secció Local i finalment recolzar totes les decisions que puguin venir del Govern de la Generalitat i del Parlament de Catalunya per tal d’aconseguir la independència.

A l’assemblea d’aquest dilluns va assistir en representació de l’executiva comarcal d’ERC al Vallès Oriental, el Secretari de Política Municipal, Ramon Majà.

Entre els actes més immediats que ha previst Esquerra a Parets hi ha la commemoració del 82è aniversari i un acte coincidint amb el Dia de la Dona.

Share