Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Ara Mollet ERC MES i CDC proposen consultar a la ciutadania de Mollet sobre l'adhesió de l'Ajuntament a l'AMI

Si la resposta fos positiva caldria celebrar una sessió plenària extraordinària per fer efectiva l'adhesió.

Els grups municipals d'Ara Mollet ERC MES i CDC han presentat una moció que proposta al Govern Socialista l'organització d'una consulta ciutadana per decidir si l’Ajuntament de Mollet del Vallès s’ha d’adherir o no a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). La moció té moltes possibilitats de tirar endavant si tenim en compte que el bloc més contrari (PSC, Ciutadans i PP) suma 11 regidors.

Segons la proposta d'Ara Mollet ERC MES i CDC, la consulta l'hauria d'organitzar el Govern Socialista i la pregunta a formular seria: “Vol que l’Ajuntament de Mollet del Vallès s’adhereixi a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI)?”.

A més, assenyalen que la consulta s'hauria de fer informant la ciutadania i en un termini màxim de 3 mesos.

"A falta d'un reglament municipal sobre consultes, la manera de realitzar-la i els requisits que ha de complir, així com els mitjans que es posaran a disposició de la ciutadania, es debatran i determinaran a la Comissió de Transparència i Participació ciutadana", indiquen les dues forces independentistes.

Davant de l’organització d’aquesta consulta ciutadana, els dos grups municipals que hi donen suport estarien al costat del Govern Socialista i es comprometen a ajudar en tot el que calgui per garantir la seva celebració en les condicions acordades.

Per últim, un cop s’hagi celebrat la consulta i sí la resposta és positiva per a l’adhesió a l’AMI, haurà de celebrar una sessió plenària extraordinària per fer efectiva l’adhesió.

Share