Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Canviem Mollet proposa l'aprovació d'un reglament que reguli tot tipus de consultes ciutadanes a la ciutat

La proposta forma part del programa electoral que la Coalició d'Esquerres va presentar el maig de 2015.

El grup municipal de Canviem Mollet ha presentat una moció per ser debatuda en el ple del mes de febrer sobre la realització de consultes ciutadanes a Mollet. La moció que presenta Canviem Mollet vol assolir, entre tots els grups que composen el consistori, els acords de treballar per a la creació d’una comissió redactora on s’estableixi un reglament per tal de regular les consultes a Mollet.

A més, amb aquesta moció volen que els criteris i elements centrals d’aquest reglament i els funcionaments que han de tenir les futures consultes es consensuïn prèviament a la Comissió de Transparència i Participació.

La proposta forma part del programa electoral que la Coalició d'Esquerres va presentar el maig de 2015. En el programa, Canviem Mollet "apostava decididament per donar la veu i implicar als veïns i veïnes de Mollet en la política i la gestió municipal".

Canviem Mollet creu que els programes electorals de molts partits parlen de participació , però en la pràctica, actualment, no hi ha cap decisió que pugui prendre la ciutadania, per tant demanen un canvi en la manera de fer política i valentia per tal d’explorar noves maneres de fer real la participació promesa en les campanyes electorals.

Per últim, la coalició vol que amb l’aprovació d’aquesta moció s’adopti el compromís, conjuntament amb la resta de formacions que conformen el consistori, que es realitzarà una consulta ciutadana al voltant d’una o múltiples qüestions, abans de finalitzar aquest 2016.

Share