Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

S'inicia el procés participatiu per al Congrés de Refundació de Convergència Democràtica de Catalunya

Al Baix Vallès, el procés es centralitzarà a Mollet del Vallès, on es realitzaran quatre reunions fins el proper 23 de març.

Entre l'1 i el 23 de març tindran lloc a Mollet del Vallès quatre reunions per parlar sobre la refundació de Convergència Democràtica de Catalunya. Al Baix Vallès, les trobades es centralitzaran a la ciutat de Mollet i es faran al local de l'Avinguda Burgos, 25-27, els dies 1, 10, 15 i 23 de març, a partir de les 19 hores.

El procés participatiu que s'engega arreu del territori és la primera fase de la refundació de CDC.

Com a resposta a aquesta nova situació com a país i com a formació política, els propers 3, 4 i 5 de juny, es celebrarà el congrés de refundació de Convergència Democràtica de Catalunya amb l’ànim de dissenyar “un partit nou per a un nou país”.

L'objectiu dels convergents és el d'incorporar gent i sensibilitats noves, perquè, com a força política transversal "volen ser una nova eina política al servei d’un nou país per a tothom".

Al mateix temps es posarà en marxa un web participatiu (http://congres.cdcmollet.org) on es podran fer les aportacions al procés participatiu que es considerin oportunes de forma totalment anònima.

En aquest web també es publicaran els resultats de les reunions, les aportacions que es rebin per la web i el document final que el Baix Vallès aportarà als organitzadors del congrés de refundació.

Aquest web estarà disponible per a tothom a partir del proper divendres 26 de febrer.

Share