Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Govern de Vilanova del Vallès denuncia que ha estat sotmès a xantatge per part de CDC

En un comunicat de premsa afirmen que Unitat per Vilanova i ERC "ha estat, està i estarà sempre al costat de la legalitat, la transparència i de l’interès general de Vilanova del Vallès i els seus ciutadans"

L'equip de govern de l'Ajuntament de Vilanova del Vallès, format per UpV i ERC, ha manifestat que no accepta el xantatge al qual ha estat sotmès per part de Convergència Democràtica de Vilanova. En un comunicat de premsa, el Govern Local explica que el passat 18 de febrer va tenir lloc una reunió entre dos representants dels tres grups municipals on CDC va deixar clara la seva posició: "O Convergència entrava a formar part de l’equip de govern municipal per controlar al mateix govern o es traslladaven a instàncies superiors les presumptes irregularitats, segons ells, comeses a l’Ajuntament de Vilanova".

Arran d'aquesta trobada a tres bandes, UpV i ERC han declarat que no toleraran cap tipus de xantatge i que "quan es produeixi, com és ara el cas, el denunciarem, el farem públic -perquè no volem ser còmplices d’aquesta manera de fer- i , si és el cas, emprendrem les accions que es creguin oportunes".

El Govern de Vilanova recorda que "ha estat, està i estarà sempre al costat de la legalitat, la transparència i de l’interès general de Vilanova del Vallès i els seus ciutadans".

Per altra banda, UpV i ERC lamenten que "l’única aportació dels actuals responsables de CDC hagi estat manifestar “presumptes irregularitats” de l’anterior alcalde, l’actual alcaldessa, i diferents regidors de l’equip de govern, sense especificar-les i amb l’única voluntat de perjudicar llur imatge. Per contra, sense  aportar propostes desinteressades que siguin en benefici de la col•lectivitat del municipi".

El Govern de Vilanova del Vallès ha demanat als responsables comarcals i nacionals de CDC que prenguin nota de l’actuació d’alguns dels  seus representants a Vilanova que "no afavoreixen  gens a la imatge de renovació i integritat que el mateix partit pretén".

Alhora remarquen que l’actual equip de govern no farà cas "a les coaccions per interessos d’altres partits  ni dels seus representants i seguirem treballant amb el màxim rigor, fermesa i transparència en defensa dels interessos del nostre municipi".

Per últim, UpV i ERC conclouen "si efectivament existís algun tipus d’actuació que pogués ser considerada il•legal, exigim que ens sigui explicitada per tal de poder-la esmenar, doncs en cap cas ni per cap concepte s’ha actuat, ni s’està actuant, amb consciència de no atendre alguna llei ni qualsevol altra norma. Entenem que aquesta és la forma correcta d’actuar per part de qualsevol grup polític responsable".

Share