Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La ciutadania de Martorelles ja pot consultar l'agenda pública de l'alcalde Marc Candela (ERC)

Aquesta informació forma part del nou espai de transparència que l'Ajuntament va posar en marxa el gener passat.

Durant aquest febrer l’Ajuntament de Martorelles ha incorporat l’agenda pública de l’alcalde a l’espai de Transparència i d’Alcaldia del web municipal. Es tracta d’una eina més per a la ciutadania per tal de conèixer de més a prop i de forma més transparent l’acció de govern i el funcionament del consistori.

L’Ajuntament de Martorelles va posar en marxa el mes de gener passat el nou espai de la Transparència.  Aquesta iniciativa permet al consistori complir amb les lleis, 19/2014 de 29 de desembre  i 19/2013 de 9 de desembre referents a la transparència, accés a la informació pública i bon govern.

A l'agenda de l'alcalde Marc Candela, d'ERC, es poden consultar dades referents a l'organització interna; la gestió pública amb més rellevància; les assistències de representació als actes públics; o el temps dedicat a atendre a la ciutadania.

S’hi pot accedir des de la pàgina d’inici del web municipal a través de l’apartat de “Destacat”, des de la presentació a la seu electrònica i des de l’apartat d’Ajuntament.

De moment, a més de Martorelles, també l'alcalde de La Llagosta, Oscar Sierra, del PSC, permeten consultar les seves agendes públiques.

Share