Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

CDC de Vilanova del Vallès assegura que ha traslladat a instàncies superiors 'les presumptes irregularitats'

El PSC del municipi demana una reunió urgent de tots els grups municipal per esclarir els fets.

CDC ha sortit al pas de la denúncia de 'xantatge' feta aquesta setmana pel Govern de l'Ajuntament de Vilanova del Vallès, format per UxV i ERC. En un comunicat assenyalen que "el xantatge que se’ns pretén atorgar no respon a res més que a la resposta que per nosaltres resoldre aquestes presumptes irregularitats detectades partien per treballar d’igual a igual i tenint ple control de la transparència de l’actual equip de govern".

Els convergents asseguren que ells van complir amb la seva obligació i per això han traslladat les presumptes irregularitats a instàncies superiors.

D'altra banda, la regidora socialista, Maria Lluïsa Ferré, ha demanat a l'alcaldessa Iolanda Lorenzo una reunió urgent de tots grups municipals per esclarir les irregularitats denunciades.

Segons Ferré "la situació no es pot solucionar donant carpetada a dites irregularitats a canvi d’entrar a formar part del govern municipal, com sembla que pretén CDC".

I afegeix: "Si hi ha irregularitats, s’han de documentar fefaentment per tal de calibrar la gravetat i determinar si són fets consumats i irreparables o amb possibilitats de ser reparats, a més de si han estat intencionats o no, la qual cosa determinaria el tractament que han de rebre bé de simple correcció administrativa o cas de fets molt greus d’actuacions en altres instàncies administratives o judicials".

Veure notícia relacionada:

El Govern de Vilanova del Vallès denuncia que ha estat sotmès a xantatge per part de CDC

Share