Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La CUP demana a l'Ajuntament de Mollet que desobeeixi els requeriments sobre les mocions de suport al 9N

La formació política molletana denuncia "l'obstinació de la Fiscalia per judicialitzar el procés independentista".

La CUP de Mollet ha presentat aquesta setmana una proposta al registre municipal per tal que l’Ajuntament desatengui les peticions d’informació que li arribin per part dels Mossos d’Esquadra o dels Cossos de Seguretat de l’Estat arran que des d’instàncies judicials s’hagin iniciat procediments en contra de les resolucions de suport a la consulta del 9N de 2014.

La formació independentista ha manifestat “el seu rebuig a la decisió judicials de citar a declarar els nostres companys Montse Venturós i Dani Cornellà, alcaldes de Berga i Celrà o de demanar que s’investigui el nostre company i regidor de Vic, Joan Coma per un suposat delicte d’incitació a la sedició per la seves paraules en defensa del dret del nostre poble a recuperar la seva llibertat durant el debat d’una moció de suport a la consulta del 9N”.

Dani Banús, membre de la CUP de Mollet, ha denunciat “l’obstinació de la Fiscalia per judicialitzar el procés independentista intentant atemorir, amenaçant amb un procés judicial, els nostres regidors i alcaldes per ser fidels al mandat democràtic del poble expressat a les urnes el passat 27-S, d’iniciar la construcció de la República Catalana”.

Banús ha cridat l’ajuntament molletà a “desobeir les peticions d’informació perquè només persegueixen acusar a persones concretes dels delictes de rebel·lió, sedició o malversació de fons públics ignorant que ja existeixen pronunciaments judicials que consideren que no estem davant de cap delicte i sinó d’una nova agressió de l’Estat contra les institucions catalanes i els representants de la sobirania popular”.

La CUP de Mollet ha manifestat finalment, la seva “autoinculpació col·lectiva per aquests fets que pretenen criminalitzar l’ independentisme i la seva determinació per a seguir treballant per unes institucions pròpies radicalment democràtiques, fent costat a tots els companys i companyes que estan sent represaliats per l’Estat pel simple fet de lluitar per la independència del nostre poble”.

Share