Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

ICV-EUiA Mollet demana la supressió dels radars i càmeres fotogràfiques de la ciutat

El regidor comunista Antonio López afirma en un article d'opinió que la seva coalició ha proposat un estudi alternatiu que no només inclogui el criteri de sancions.

ICV-EUiA considera que amb la instal·lació de radars i càmeres fotogràfiques el Govern format per PSC i CiU "pretén compensar les pèrdues d'ingressos que l'Ajuntament i pal·liar el problema de caixa que ofega Mollet per la mala gestió econòmica que ha tingut durant anys". Segons els ecosocialistes "el mecanisme sancionador en matèria de trànsit mai ha de formar part de la política del govern" i proposen alternatives com ara la instal·lació de plataformes, rotondes, educació vial i campanyes de sensibilització, entre d'altres.

López assenyala que les sancions als vehicles és una de les principals fonts de finançament de l'Ajuntament de Mollet i per aquesta raó aquest capítol s'ha incrementat en el pressupost del 2013, una situació que segons ICV-EUiA "està creant una gran inquietud a la ciutadania ja que està comportant pèrdua de punts dels permisos de conduïr i multes molt elevades que perjudiquen les febles economies domèstiques".

La prioritat segons Antonio López és elaborar un pla participatiu per pacificar el trànsit i la seguretat a la ciutat que sigui diferent dels radars i de les càmeres fotogràfiques amb finalitat recaptatòria. La coalició té previst presentar en el Ple del proper 25 de juny una moció que demana la suspensió temporal dels radars i les càmeres fotogràfiques que hi ha a Mollet i estudiar possibles alternatives.

Tot l'article publicat a a la secció d'opinió de Digital Vallès

Share