Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'oposició en bloc de Parets critica la manera com s'ha elaborat el Pla d'Actuació Municipal 2016-2019

Les cinc forces polítiques lamenten que s'hagin assabentat per la premsa de la presentació d'un document que no ha tingut cap procés participatiu.

Els grups municipals de l'oposició a l'Ajuntament de Parets, Sumem Parets, Ara Parets ERC, Nova Opció per Parets, Convergència Democràtica de Catalunya i Ciutadans, han lamentat -en un comunicat de premsa conjunt- que el Govern Socialista hagi decidit presentar el Pla d'Actuació Municipal (PAM 2016-2019) “sense que s'hagi donat a conèixer ni debatut entre tots els grups municipals”.

És per això que les cinc forces polítiques que sumen la majoria absoluta al consistori, amb 9 dels 17 regidors, consideren “inadequat des del punt de vista procedimental” la manera com s'ha fet pública la presentació del document.

En una moció conjunta que han presentat, Sumem Parets, Ara Parets ERC, NOPP, CDC i Ciutadans demanen poder conèixer quant més aviat millor “el contingut de la proposta del PAM 2016-2019 per poder-lo analitzar i fer-hi, si és possible, aportacions”.

Alhora sol·liciten que el Govern Socialista els faciliti el balanç i la valoració, amb el nivell de compliment, del PAM 2011-2015.

El Pla d'Actuació Municipal és un instrument que permet la planificació i programació de les accions que es preveuen dur a terme en els municipis en un període determinat.

Per les cinc forces polítiques, "el PAM és un document estratègic que fomenta la democràcia i la participació però a diferència de plans anteriors en aquesta ocasió el PSC no ha fet cap procés participatiu per confeccionar el Pla d'Actuació 2016-2019".

Per tot plegat l'oposició en bloc ha lamentat que el PAM 2016-2019 es presenti aquest dijous (19 h a la Cooperativa) en una convocatòria oberta al públic abans que la resta dels regidors de l’Ajuntament en tinguin coneixement.

Share