Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

ERC del Vallès Oriental defensa la millora de la capacitat de la C-17, a través d'un tercer carril entre Lliçà d'Amunt i Parets

El diputat Chakir el Homrani assenyala que és una mesura que garanteix la millora de la mobilitat viària en un temps relativament curt.

Esquerra Republicana de Catalunya s'ha posicionat a favor de la millora de la capacitat viària de la carretera C-17, mitjançant un tercer carril addicional, sempre que sigui viable tècnicament, entre els termes municipals de Lliçà d'Amunt i de Parets del Vallès. Així ho va expressar ahir, en roda de premsa, el diputat de Junts pel Sí al Parlament i regidor d'ERC Acció Granollers, Chakir el Homrani.

“És una mesura que garanteix una millora de la mobilitat en un temps relativament curt. El Departament de Territori i Sostenibilitat s'ha compromès a redactar durant el 2016 el projecte del nou traçat. Un cop enllestit es podrà passar a redactar el projecte constructiu i a efectuar una programació efectiva de les obres que d'acord amb la previsió actual tindrien un cost de 10 milions d'euros”, va dir el diputat granollerí.

El president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, David Ricart, va assegurar que “per ERC aquesta actuació és totalment prioritària i per això s’ha aconseguit que el Govern Català l'inclogui dins del Pla Econòmic Financer (PEF) d'Infraestructures per tal que les obres s'iniciïn, si es compleixen els terminis previstos dels projectes, durant el 2018”.
 
Proposta de resolució socialista rebutjada al Parlament
 
Chakir el Homrani va qualificar “d'inviable econòmicament” la proposta de resolució presentada recentment pel PSC al Parlament que demanava la construcció de la variant de la C-17, ja que suposaria un cost aproximat d'uns 300 milions d'euros.

El diputat republicà va lamentar l'actitud del grup socialista que no va acceptar cap de les esmenes presentades per Junts pel Sí. A més del cost que representaria una inversió d'aquest tipus, el Homrani va destacar “l'impacte mediambiental” que suposaria la construcció de la variant de la C-17, ja que “trinxaria encara més el territori vallesà”.
 
Esquerra Republicana de Catalunya emplaça a totes les parts implicades a dialogar per aconseguir un projecte que millori realment la mobilitat d'aquesta via i quant més aviat millor.
 
El Homrani va comparèixer a la seu comarcal d'ERC del Vallès Oriental acompanyat del president del Consell Comarcal del Vallès Oriental i alcalde de Vallromanes, David Ricart, de l'alcalde de Martorelles, Marc Candela i dels regidors de Lliçà d'Amunt, Joaquim Ferriol, Parets del Vallès, Jordi Seguer, i Vilanova del Vallès, Ramon Majà.

Share