Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La campanya 'Sense Por' arriba al Baix Vallès amb una trobada de càrrecs públics independentistes

La iniciativa de la CUP coincideix amb l'ofensiva judicial de l'Estat contra la independència de Catalunya.

La CUP de Mollet ha endegat la campanya #Sense Por com a resposta als requeriments judicials que l’Audiència Nacional ha efectuat a una trentena d’ajuntaments catalans governats per la CUP o en els que la CUP ha donat suport a la declaració del Parlament del passat 9 de novembre.

Per l’independentisme combatiu el fet que aquesta persecució que podria afectar fins a 280 municipis catalans a les properes setmanes, s’uneixi a l’ordre d’investigació de diversos alcaldes de la CUP per no despenjar la bandera estelada dels seus consistoris o de regidors per haver expressat al ple que cal desobeir als tribunals espanyols, “demostra que ens trobem davant d’una ofensiva repressiva contra el procés sobiranista en tota regla”.

Dani Banús, membre de la CUP de Mollet, ha assenyalat que “davant aquesta ofensiva no podem restar passius, abandonant els càrrecs electes fidels al mandat del poble a la seva sort” i ha fet una crida a “tancar files sense por, al costat del càrrecs electes amenaçats i a no deixar de construir res per les amenaces judicials de l’Estat espanyol”.

Banús ha recordat que “en el context actual, és el municipalisme compromès amb les llibertats del nostre poble, el principal objectiu dels atacs de l’estat espanyol i ha de ser per això un dels protagonistes més actius en l’impuls de la mobilització popular”.

Trobada de càrrecs públics independentistes a Mollet

Amb aquest motiu i en el marc de la campanya #Sense Por, l’Assemblea Territorial de la CUP del Vallès Oriental- Baix Montseny ha convocat pel pròxim dimecres 27 d'abril a Mollet una trobada de càrrecs públics de les diferents forces polítiques i entitats del moviment popular per la independència de l’àmbit sud de la comarca, per a impulsar una mobilització compartida i coordinar la diferents respostes des del territori a aquesta ofensiva política i judicial dels aparells de l’Estat contra el full de ruta independentista.

Share