Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L’Ajuntament de Parets autoritza la construcció d’una nova benzinera al costat de la Masia de Can Volart, element del patrimoni arquitectònic

Els grups de l'oposició estudien la possibilitat de presentar al·legacions al document per tal de garantir la màxima protecció de l'emblemàtica masia.

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Parets ha aprovat el Pla de Millora Urbana del solar que hi ha al carrer de Can Gurri, número 6, dins del polígon industrial Can Volart. Fins a final de mes resta en exposició pública el pla promogut per la companyia NOVO BANCO, propietari dels terrenys on fins al 2007 hi havia construccions industrials.

El Pla de Millora Urbana fa referència a una superfície de gairebé 7.000 m2 i permet la construcció d’una nova benzinera, al costat de la Masia de Can Volart, un aparcament per a camions, un restaurant i un espai per al rentat de vehicles.

A la zona més pròxima a la Masia de Can Volart, element inclòs dins del patrimoni arquitectònic, hi haurà una zona ajardinada i un espai d’aparcament de vehicles, que compensarà la pèrdua de llocs d’estacionament que hi havia fins ara davant del carrer Can Gurri, número 6.

Precisament aquesta zona d'estacionament de vehicles, pràcticament a tocar la masia Can Volart que quedaria aïllada, és l'aspecte que "més grinyola" per al grup municipal d'Ara Parets ERC.

Juntament amb la resta de grups de l'oposició "estan estudiant la possibilitat de presentar al•legacions al document per tal de garantir la màxima protecció de la Masia Can Volart que amb el PMU quedaria pràcticament aïllada", asseguren en una nota de premsa.

La cadena Bon Àrea del Grup Alimentari Guissona és qui promou la instal•lació de la nova benzinera.

Segons el document aprovat es preveu per a l’edificació de les noves activitats econòmiques una única etapa de 3 anys de durada com a màxim. Amb la nova benzinera, hi haurà a Parets del Vallès quatre establiments d’aquestes característiques.

Share