Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Eva Miguel i Toni Cubel faran tàndem en la coordinació d'Iniciativa Verds a La Llagosta

Es tracta de la única candidatura candidatura que s'ha presentat i que ha assolit un 94% dels vots en el procés de renovació de l'executiva.

Eva Miguel (41 anys, llicenciada en Història Contemporània) és actualment regidora a l'Ajuntament de la Llagosta, i va ocupar el número 6 de les llistes ICV-EUiA de les últimes eleccions municipals de 2015. Toni Cubel (46 anys, llicenciat en Dret) és tècnic municipal en consum i sindicalista de CCOO.

La candidatura d'Eva Miquel i Toni Cubel va ser l'única presentada en el procés de renovació de càrrecs que aspirava a la coordinació d'ICV la Llagosta. El passat 24 de maig, després de presentar l'aval del 68% dels militants i simpatitzants, van ser proclamats com a única candidatura a coordinar l'agrupació local.

La novetat d'aquesta coordinació ha estat la presentació en tàndem d'Eva Miquel i Toni Cubel, novetat important per afrontar nous reptes i el posicionament polític de l'agrupació local d'ICV la Llagosta.

La votació per la ratificació de la candidatura, per part de militants i simpatitzants, es va desenvolupar el divendres 27 de maig, mitjançant vot secret a l'urna disposada per a l'ocasió. Finalment un 94% de participants van votar a favor, un 6% en blanc, i no es va registrar cap vot en contra.

A partir d'aquests resultats, es va proclamar a Eva Miguel i Toni Cubel com a nous coordinadors d'Iniciativa per Catalunya Verds la Llagosta.

El procés conclourà el pròxim divendres 3 de juny amb la celebració de la 5a Assemblea Local, on s'elegirà la nova executiva local i es debatrà el balanç de gestió de l'equip anterior, així com la ponència que ha de marcar l'actuació política de la formació ecosocialista durant els propers anys.

La nova coordinació local s'ha mostrat molt satisfeta i il·lusionada pels resultats obtinguts i afronta amb responsabilitat el futur polític de l'agrupació local "amb convicció, fermesa i compromís per arribar a tota la ciutadania", han destacat els nous coordinadors en un comunicat de premsa.

Share