Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Ara Parets ERC denuncia que el romanent de tresoreria de l’Ajuntament de Parets baixa un 88% en només cinc mesos

De 7,7 milions d’euros que hi havia a 31 de desembre de 2015 s’ha passat a només 900.000 euros aquest mes de maig.

L’últim ple de l’Ajuntament de Parets, celebrat el 19 de maig, va aprovar amb els vots favorables del Govern SOCIOVERGENT una modificació de crèdit que permetrà la utilització d’1,5 milions d’euros del romanent de tresoreria, que hi havia disponible, per finançar les inversions previstes aquest 2016 i per pagar factures pendents (indemnitzacions de personal, telefonia, aigua, activitats de festa major..).

D’aquesta manera el romanent de tresoreria baixarà en tan sols cinc mesos en un 88%. Així, dels 7,7 milions d’euros amb els que es va tancar l’exercici 2015 es passarà a només 900.000 euros.

Per ERC hi ha "maquillatge dels comptes públics i informació esbiaixada"

Des d’Ara Parets ERC lamenten com des del Govern SOCIOVERGENT es va trametre als mitjans de comunicació la informació de la liquidació del pressupost 2015 ‘maquillada’ i ‘completament esbiaixada’.

Es dóna la circumstància que l’Ajuntament va tancar el pressupost 2015, a 31 de desembre, amb un romanent de 7,7 milions i un superàvit de 3,5 milions d’euros.

Almenys aquesta és la informació que van facilitar als mitjans, però el que no van dir és que dels 7,7 milions d’euros, 5,3 milions estaven afectats, és a dir, aquesta era la quantitat en factures pendents que l’Ajuntament va deixar de pagar a 31 de desembre.

Per tant, el romanent real era de 2,4 milions d’euros, però d’aquesta quantitat ara se n’utilitzarà 1,5 milions per pagar més factures pendents i per finançar les inversions del pressupost 2016.

El que també va amagar l’equip de govern és el deute viu amb les entitats bancàries, que a 31 de desembre, era de 8,5 milions d’euros, asseguren els republicans.

Veure notícies relacionades:

Ara Parets ERC denuncia 'política d'aparador' del Govern Socialista en foment de l'ocupació i serveis socials

Share