Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

ERC del Baix Vallès reclama una vegueria per al Vallès i la mancomunitat de serveis entre els municipis

Es vol passar dels 5 nivells actuals de l’administració a 3 (Generalitat, vegueries i poder municipal).

Les Seccions Locals d'Esquerra Republicana de Catalunya del Baix Vallès treballen de manera conjunta des de fa mesos per compartir experiències, treballar de manera comuna als diferents municipi, i també per articular un sòlid discurs de cara a al futur debat territorial que s’ha d’obrir en el debat constituent de la propera República catalana.

Després d’una primera trobada a Mollet el passat gener, i d’una segona a Santa Perpètua de Mogoda durant el maig, 10 seccions locals d’ERC de 10 municipis on hi ha representació als ajuntaments (amb una alcaldia a Martorelles) han fet aquest dimarts a Martorelles una roda de premsa per presentar la Declaració política i de proposta administrativa amb el títol “Som republicans, som Vallès, som Baix Vallès”.

L’alcalde de Martorelles, Marc Candela, va presentar l’acte, on hi eren presents també els regidors Oriol López i Marta Vilaret (Mollet), Pol Altayó (Sant Perpètua), Jordi Seguer (Parets), Joffre Giner (Montornès), Xavier Cols (La Llagosta) Albert Montserrat (Montmeló) i Xavier Conesa (Sant Fost).

Van faltar per motius d’organització els regidors de Santa Maria de Martorelles i de Polinyà, que també signen la declaració.

Fonts d'ERC han assegurat que "són el primer partit que al Baix Vallès treballa de manera seriosa en el tema de la divisió territorial i que vol democratitzar el sistema d’elecció dels representants intermedis de l’administració".

Fotografia: ERC Baix Vallès

Share