Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Ara Mollet ERC demana a Monràs que deixi la presidència del Consorci Teledigital Mollet i l'acusa de 'mala gestió'

El portaveu dels republicans, Oriol López, posa en qüestió el model de gestió i demana un nou model on la base sigui la llibertat del periodista.

Ara Mollet ERC ha demanat aquest dilluns en roda de premsa "canvis amb claredat a la direcció del Consorci Teledigital Mollet" després de la sentència del TSJC que condemna a aquest ens a readmetre a l'exdirector de Vallès Visió, Jordi Seguer, per vulneració de drets fonamentals després que aquest hagués denunciat 'ingerències polítiques en la seva feina i manipulació".

El portaveu Oriol López ha anat més enllà i ha dit que "Josep Monràs, havent demostrat la seva incapacitat a l'hora de gestionat allò públic i de garantir-ne la pluralitat" hauria de deixar la presidència del Consorci i "deixar pas a un altre alcalde dels municipis que en formen part".

A la roda de premsa, de manera sorprenent, no hi ha assistit la televisió pública Vallès Visió per a fer-ne cobriment informatiu.

“En parlem perquè és pública. Tant pel que fa a la gestió (la gestió econòmica) com de la informació. És de tots els ciutadans dels 6 pobles. Però sabem que Mollet i el seu alcalde és qui amb la majoria de l’aportació econòmica, domina les decisions i tria els responsables”, deia la regidora Marta Vilaret.

El recurs al Suprem incrementarà encara més els costos a l'erari públic

Ara Mollet ERC ha dit també que la decisió d’allargar el procés amb el recurs al Suprem (amb molt poques probabilitats de prosperar i amb uns arguments molt discutibles) costarà més diners a tota la ciutadania.

Quan el procés judicial s’esgoti, i aquest cost s’incrementi, haurà d’explicar el Sr. Monràs i el seu govern, quina curiosa manera tenen de defensar els interessos col·lectius: pagant els ciutadans les conseqüències de les seves decisions irracionals i partidistes sense que n’assumeixi cap responsabilitat, deien els republicans.

La sentència del TSJC qüestiona part dels arguments de la defensa del Consorci Teledigital Mollet "per descomptat a la Sala no compartim que una televisió sufragada amb diners públics –i no amb el pressupost del grup municipal majoritari de cada Ajuntament- hagi de ser de tendència, sinó què pensem que aquest mitjà de comunicació hauria de ser exemplarment imparcial i una mostra d’imparcialitat i objectivitat informativa".

Share