Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Vallromanes municipalitza la neteja dels edificis i equipaments públics del poble

El Ple aprova inicialment l’expedient d’adopció de la bandera de Vallromanes i el reglament d'ús de la Pista Coberta.

El Ple de l'Ajuntament de Vallromanes va aprovar el passat dijous 21 de juliol, per unanimitat, iniciar el procés de selecció de 5 persones per a la neteja d’edificis i equipaments públics en recuperar el consistori la gestió directa del servei, que des del 2013, i fins al proper 31 de juliol, presta l’empresa Multianau S.L.

La mateixa sessió ordinària va aprovar amb els vots a favor de MxV-ERC, CDC i GdV i les abstencions d'IVALL la modificació del Reglament regulador de la participació dels regidors i grups municipals en el òrgans d’informació i difusió municipal.

A més, també es va aprovar inicialment el reglament d’ús de la Pista coberta municipal per regular el funcionament d’utilització i facilitar les relacions entre tots els usuaris. En aquest punt els dos grups de l'oposició es van abstenir.

Per últim, el Ple aprovava inicialment l’expedient d’adopció de la bandera de Vallromanes amb el vot favorable de MxV-ERC, CDC i un regidor d'IVALL. Hi van votar en contra GdV i l'altre regidor d'IVALL.

Share