Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Ara Parets ERC denuncia que l’ambulància del SEM, amb base a Parets, no roman les 24 hores del dia a la seva base d’operacions

Els republicans diuen que el Govern Sociovergent "no respon a cap de les preguntes formulades en el ple ordinari del 21 de juliol".

El nou concurs del transport sanitari va preveure la dotació del servei d'una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques les 24 hores del dia a Parets del Vallès. En el darrer ple ordinari, celebrat el passat dijous 21 de juliol, Ara Parets ERC va explicar que “havia tingut coneixement, des de fa poques setmanes, que aquesta millora no s'està posant en pràctica”.

El portaveu Jordi Seguer va afirmar “que presumptament hi hauria problemes per disposar d'una base d'operacions -en condicions òptimes per als dos treballadors que s'encarregarien de l'ambulància durant tot el dia a Parets del Vallès”.

ERC recorda que en el passat la base es trobava ubicada a l'edifici de Lluís Companys -sense complir normativa- i que actualment ocupa un petit espai a la Residència Pedra Serrada, a l’avinguda Pedra del Diable.

Segons explica en un comunicat Ara Parets ERC “aquest espai tampoc compleix la normativa i per aquest fet l'ambulància que en teoria hauria d'estar les 24 hores del dia a Parets, actualment només està 12 hores al dia ja que els treballadors utilitzen la seu de Mollet, com a base d'operacions, les altres 12 hores de la jornada”.Seguer va formular dues preguntes al Govern Sociovergent: Volem saber si és veritat aquesta informació? i Quines mesures pensa adoptar l'Ajuntament, si cal, negociant amb altres administracions per tal que els veïns i veïnes de Parets puguin disposar de la presència de l'ambulància durant les 24 hores del dia, i tal com preveu el nou concurs del transport sanitari que va ser adjudicat a l'empresa Falk.

Share