Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

ICV-EUiA denuncia que el Govern de Mollet preveu recaptar 2 milions d'euros en multes a radars i càmeres als semàfors

Només el PPC va donar suport a la moció presentada per la coalició que demanava la suspensió temporal del sistema de sancions que s'ha ampliat recentment.

Les càmeres fotogràfiques en els semàfors de diferents cruïlles de Mollet i els radars per controlar la velocitat en vies com la Ronda dels Pinetons no es treuran. Així ho va assegurar el Govern de Mollet que va qualificar de populista la moció presentada per ICV-EUiA i que només va comptar amb el suport del PPC, Ara Mollet ERC es va abstenir i PSC i CiU hi van votar en contra. Els ecosocialistes van denunciar que l'Ajuntament preveu recaptar aquest 2013 dos milions d'euros en sancions, el doble que l'any passat.

Des del Govern, el regidor de Seguretat Ciutadana i portaveu, Josep M. Garzón, va acusar ICV-EUiA d'utilitzar "un doble discurs plens de populisme i hipocresia" mentre que Feliu Guillaumes (CiU) va recordar que bona part dels radars de control de velocitat a les carreteres i autopistes catalanes es van instal·lar durant els dos Governs Tripartits amb ICV-EUiA al poder.

Cal afegir que a més de la moció presentada al Ple per ICV-EUiA un altre grup polític sense representació, IxM-CUP, va reclamar l'abril passat a l'equip de govern de PSC-CiU que retirés els nous radars i recuperés la inversió per dedicar-la "als programes socials que any rere any es venen retallant  i apostés per la prevenció i l’educació vial, en lloc de la sanció pura i dura”.

El Ple extraordinari de Mollet celebrat aquest dimarts va aprovar per unanimitat una moció de la JSC del Vallès Oriental que vol posar en marxa un pla de xoc contra l'atur juvenil com també la presentad aper ICV-EUiA que voliasaber sobre quina és la situació de l'alimentació infantil que reben els escolars durant l'estiu.

Share