Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

ICV de Vallromanes no troba coherent que l'Ajuntament tingui un representant a la nova Associació de Propietaris Forestals

El grup ecosococialista -que va votar en contra dels nomenaments- considera que el consistori hauria de quedar al marge de la nova entitat.

ICV de Vallromanes ha expressat el seu desacord amb el nomenament de l'alcaldessa del municipi, Mariluz Muñoz, com a representant de l'Ajuntament a l'Associació de Propietaris Forestals del municipi. El portaveu, David Carrillo, no troba bé que si l'alcaldessa no pot assistir delegui la seva representació en el primer tinent d'alcaldia i regidor d'Urbanisme, David Ricart, i considera que "el més lògic és que només hauria de ser-hi el regidor de Medi Ambient".

El grup ecosocialista justifica el seu vot en contra tot recordant que "L’Ajuntament no té propietats forestals. No veiem ni coherent ni ètic, que cap membre del govern pertanyi a aquesta associació. Qui pagarà les quotes que la pròpia Junta designi en el seu moment? El poble? Què hi ha realment d’aquesta necessitat d’estar dins quan estant fora, és pot fer el mateix per ajudar als propietaris i al poble? ".

ICV Vallromanes considera que "l'Ajuntament ha fet els passos per impulsar la nova associació i és la seva obligació, ajudar-la a desenvolupar-la" però creuen que no caldria anar més enllà. El mateix grup polític afegeix que tenint en compte que ja existia una Associació des del 1977 "el més coherent és que s'hagués reactivat amb nous estatuts posats al dia i, actualitzar-los a les necessitats actuals".

David Carrillo també ha qüestionat el mètode utilitzat per escollir els membres de la Junta de l'associació i afegeix que en cas que ICV governi Vallromanes l'Ajuntament no tindrà cap representat a les juntes directives de les entitats locals.

Veure notícia relacionada: Constituïda la nova Associació de Propietaris Forestals de Vallromanes que presideix Joaquim Layret

 

 

 

Share