Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El PSC de Montmeló qualifica d'oportunista la proposta d'ICV-EUiA d'aplicar bonificacions en el preu de la piscina pels aturats del municipi

L'alcalde, Antoni Guil, es va comprometre a revisar les bonificacions per a famílies amb rendes baixes per a l'aprovació dels preus públics de temporada de cara al 2014.

Els socialistes de Montmeló consideren que la proposta feta per ICV-EUiA d'aplicar bonificacions als aturats en els preus públics de les piscines municipals respon "al desconeixement del sistema actual de preus públics i es fa des de l'oportunisme, quan la temporada de bany encara la seva recta final". En una nota de premsa, el PSC diu que "des del govern del municipi es va remarcar que hauria de ser el criteri de renda familiar baixa, valorat per Serveis Socials, i no pas la situació laboral de la persona, el què marqui aquest tipus de bonificacions".

En el ple ordinari -celebrat aquest dimarts- el PSC va recordar que actualment, els abonaments de temporada són gratuïts per a tots els jubilats de Montmeló, així com per als infants menors de 5 anys, i en el cas de famílies amb pocs recursos es facilita el pagament fraccionat dels abonaments.

A més, els preus aprovats per als abonaments de temporada fan que "el preu diari d'entrada al recinte per persona estigui entre un mínim de 0,24€ i un màxim de 0,54€ en funció del nombre de persones de la unitat familiar i que enguany s'ha facilitat l'entrada per a residents amb abonaments de 10 banys a preus reduïts respecte al preu de l'entrada individual". No obstant, l'alcalde, Antoni Guil es va comprometre "a revisar les bonificacions per a famílies amb rendes baixes per a l'aprovació dels preus públics de temporada" que cada any s'aproven a l'abril.

El Govern qualifica la proposta d'ICV-EUiA d'oportunista

Des del Govern local, format per PSC, CiU i PPC, es va qüestionar que aquestes propostes es fessin arribar al plenari a final de Juliol, i no pas a l'abril "que és quan es discuteixen i s'aproven els preus públics per a la temporada de bany, moment en el qual el grup polític que ara les proposava no va fer cap aportació en aquest sentit"-

Igualment el Govern de Montmeló titlla les propostes "d'oportunistes" ja que es van enviar i publicar a la premsa "abans ni tan sols de ser comentades o comunicades a l'equip de govern". El PSC de Montmeló afegeix que "aquesta manera d'actuar només demostra que amb aquestes propostes ICV-EUiA només pretén l'efecte mediàtic que puguin tenir, una vegada més utilitzant l'atur i els aturats de forma populista i poc raonada!.

Proposta d'ampliació del calendari d'obertura

Sobre la possibilitat d'avançar el calendari d'oberta de la piscina a l'1 de juny, els socialistes de Montmeló diuen que "caldrà analitzar molt bé la repercussió econòmica que aquesta ampliació d'horari pot tenir en l'explotació de l'equipament. Els costos associats amb la obertura de les piscines (personal, manteniments, consums, etc.) difícilment podria ser cobert amb nous ingressos, ja que la immensa majoria dels usuaris de les piscines de Montmeló opten per l'adquisició d'abonaments de temporada. Aquests abonaments haurien de suportar el sobrecost de la obertura durant el mes de juny, un mes en què rutines escolars i extraescolars encara estan en marxa i la climatologia no sempre garanteix que els dies puguin ser aprofitats per al bany".

Veure notícia relacionada: ICV-EUiA Montmeló demana descomptes especials per les persones aturades que fan ús de les piscines municipals

 

 

 

Share