Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Acaben els treballs de millora i arranjament en diferents espais de la via pública de Parets

L'actuació que va començar el març passat tenia l’objectiu d’adaptar i adequar diferents zones de la xarxa viària, per garantir seguretat, rendiment, eficiència i allargar la seva vida útil.

Entre d’altres s’ha dut a terme la renovació o reposició de la capa d’asfalt; la millora de la senyalització vertical i horitzontal i de la pintura viària i l’arranjament de les voreres i vorades amb deficiències per adaptar-les als passos de vianants, amb la millora de l’accessibilitat i la supressió de les barreres arquitectòniques.

Els espais als quals s’han fet les actuacions han estat el carrer Ponent, entre Sant Josep i Mestre Jordana; el carrer Prat de la Riba, en la cruïlla entre Comte Montemolín i parcialment fins a carrer Alzina; el carrer Josep Molins, entre Sant Miquel, plaça Marcer i avinguda Casanovas; el carrer Bailén, entre Sant Joan i Sant Miquel, i el carrer Salut, entre Sant Jaume i Independència. El projecte i la direcció d’obres han anat a càrrec dels serveis tècnics municipals de l'Ajuntament de Parets.

Share