Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Vilanova investiga l'aparició de contenidors de runa procedents de la pedrera de les Roquetes

Fonts municipals han garantit que un cop analitzats els contenidors se'n desprèn que no hi ha hagut cap tipus de risc per a les persones.

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès va rebre dilluns passat una denúncia de l’AAVV les Roquetes que annexava un reportatge fotogràfic on es mostrava l’existència d’uns contenidors dels quals es desconeixia la seva procedència i els materials que contenien. Els residus en concret es van localitzar darrere de les oficines del Parc Mediambiental de Santa Quitèria, és a dir, a la pedrera.


Amb aquestes proves i davant el desconeixement del tipus de material del qual es tractava, el Govern local va demanar explicacions a l'empresa Cora Terra -que gestiona la pedrera- al mateix temps que la policia local i la persona tècnica de medi ambient van fer una inspecció i van decidir activar els protocols d’actuació d’emergència (112: Mossos d’Esquadra, Agents forestals, Agència de Residus i el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya-CECAT).

Els Mossos d’Esquadra han obert diligències i han pres mostres del contingut que, en aquests moments, s’està analitzant, tot i que han garantit que mai hi ha hagut cap tipus de risc per a les persones. Aquests residus -segons l'Ajuntament- no es van introduir al dipòsit de runes i ja són fora del municipi de Vilanova del Vallès. En aquests moments l’Ajuntament està obrint els expedients administratius sancionadors adients.

Share