Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Generalitat preveu una retallada del 4,7% en el pressupost pel 2013 de l'Hospital de Mollet

Representants de la Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès expliquen el contingut de la darrera reunió amb el CATsalut.

Amb una reordenació assistencial i de serveis els responsables de la conselleria de Salut pretenen superar la retallada de gairebé el 5% en el pressupost de l'Hospital de Mollet prevista per aquest 2013. Tot i que el president Mas ja ha anunciat que es mantindrà la pròrroga del pressupost anterior les responsables del CATsalut han admès en una recent trobada amb la plataforma de la sanitat al Baix Vallès que caldrà fer una reestructuració.

Aurora Dueñas i Núria Prats han admès que cal una millor coordinació entre els CAP i l'Hospital de Mollet per solucionar els abusos que es produeixen en les urgències del centre sanitari. Durant la reunió -celebrada el 16 de maig- la plataforma es va interessar sobre el model de la sanitat pública catalana, el sistema de gestió de l'Hospital o del futur sociosanitari, el tancament del consultori de Martorelles o de les urgències nocturnes, les llistes d'espera i el possible tracte preferent que reben els socis de la Mutua.

La plataforma afirma que hi ha pacients que fa més d'un any que estan en llista d'espera un extrem que nega el CATsalut. La Plataforma ha acusat també la Fundació Sanitària de donar falses esperances pel que fa a la posada en marxa del centre sociosanitari que segons la Generalitat no serà abans del 2014 tot i que l'alcalde Monràs va demanar en una recent visita del conseller Boi Ruiz que fos aquest 2013.

Share