Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Augmenten els controls de seguretat a l'aparcament d'Eibisi per evitar les curses il·legals de cotxes

  • Imprimeix

Des de fa diversos caps de setmana les Policies locals de Granollers, Montornès i els Mossos tanquen els accessos al pàrquing de la discoteca.

La pressió policial que des de fa gairebé un mes s'està produint les matinades de dissabte i diumenge té com a objectiu fer fora al grup de joves que protagonitza exhibicions de motocicletes, cotxes i curses il·legals en les proximitats a la coneguda discoteca ubicada al polígon el Raiguer, a Montornès, però a tocar de Granollers. L'actuació de les forces policials s'ha produït arran de nombroses queixes de veïns de la zona.

Les trobades de motos i cotxes es fan prèvia convocatòria a través de les xarxes socials i en les darreres setmanes ha anat creixent el número de vehicles participants. Molts dels joves que prenen part en aquest tipus de curses il·legals ho fan sota els efectes de les drogues i l'alcohol i tant Mossos com policies locals han detectat molts casos de conducció temerària. De moment, l'estratègia policial passa per tancar de matinada els accessos a l'aparcament de l'Eibisi, consideren que si s'augmenta la pressió faran que el grup de joves desisteixi de celebrar les curses en aquest polígon i optaran per desplaçar-se cap a una altra localitat.