Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Ampli seguiment a la manifestació en contra de la nova llei d'educació convocada per les AMPA de Mollet

Els manifestants han format una 'Marea groga' que ha recorregut el centre de Mollet, des de la Plaça Prat de la Riba i fins l'Ajuntament.

Cap a 500 persones s'han manifestat aquesta tarda pel centre de Mollet en defensa de l'escola pública i contra les retallades. La concentració s'ha fet arran d'una convocatòria de la coordinadora d'AMPA de Mollet del Vallès que desde feia setmanes havia montat una parada a la Plaça Catalunya.

La 'Marea groga', formada per professors, pares, alumnes i representants de partits polítics, ha sortit al carrer per protestar contra la nova llei d'educació 'LOMCE' del ministre Wert i la política de retallades en matèria educativa de la Generalitat. El manifest deixa molt clar que la nova LOMCE "és un atac sense precedents al model educatiu català i a la immersió lingüística", els manifestants tampoc estan d'acord amb la llei d'educació catalana i la critiquen perquè és un intent de privatització dels centres públics del país.

Fotografies: Kike Palau i ICV-EUiA Mollet (twitter)

Share