Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Comencen els treballs de neteja de les franges de protecció perimetral de Vallromanes

Des de fa 7 anys es van obrir aquestes zones per evitar els incendis forestals al llarg de l'estiu, enguany tindran un cost de 14.595 euros.

Ja han començat els treballs de neteja i manteniment de les franges de protecció perimetral enfront incendis forestals a les urbanitzacions Can Corbera, Torre Tavernera, Can Carló, Cal Tàbac, L’Oasi i Can Rabassa, de Vallromanes. Les franges de seguretat tenen una amplada mínima de 25 metres i són obligatòries d’acord a la Llei 5/2003, de 22 d’abril, de mesures de prevenció dels incendis forestals en les urbanitzacions sense continuïtat immediata amb la trama urbana i el Decret 123/2005 de 14 de juny, de mesures de prevenció dels incendis forestals en les urbanitzacions sense continuïtat immediata amb la trama urbana.

A Vallromanes aquestes franges es van obrir el 2006 amb el compromís d’un manteniment bianual. L'actuació de manteniment la realitza l’empresa Els Avis de la Fusta i té un cost de 14.595€, dels quals prop de 1.200 són subvencionats per la Generalitat de Catalunya.

Share