Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Sant Fost reconeix als establiments participants al 'Projecte Singular'

Un total de 68 alumnes i una vintena de comerços i activitats econòmiques han pres part en la iniciativa que va néixer el curs 2008-09.

L'últim Consell Escolar Municipal de Sant Fost de Campsentelles va fer un reconeixement als establiments de la localitat que participen al 'Projecte Singular', una experiència pedagògica on aquells alumnes que comencen a mostrar desinterès per la formació reglada o presenten dificultats en l’aprenentatge, compaginen hores lectives amb pràctiques reals a comerços, empreses i entitats de Sant Fost i Martorelles, adaptant-los al currículum escolar i podent així aconseguir el títol de l’ESO.

D’aquesta manera els comerços es converteixen en veritables agents educatius, ja que intervenen de manera decisiva en la formació dels alumnes. La sessió es va celebrar a la residència Cal Garret, col·laboradora del projecte, i va comptar amb la presència de dos alumnes que van explicar el que els va suposar participar al projecte. Un d’ells treballa actualment al mateix centre de Jardineria on va estar, i l’altra, aran de la seva estada en una Residència d’Avis, va tornar a mostrar interès pels estudis i ara està finalitzant un Cicle Formatiu d’Atenció a la Vellesa i fa feines esporàdiques relacionades amb aquest camp professional

Share