Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

08CENTVINT el nou butlletí d'informació municipal de La Llagosta surt al carrer aquest divendres

La nova publicació s'editarà mensualment en format tabloide, 16 pàgines a color i un tiratge de 6.000 exemplars.

08120 inclourà les notícies locals d'actualitat social, cultural, política i esportiva,  a més de seccions com ara entrevistes als regidors i regidores, una enquesta ciutadana, cartes de la ciutadania, articles dels cinc grups municipals, una completa agenda d'activitats del municipi i una entrevista a la contraportada.

El disseny de 08CENTVINT ha anat a càrrec de l'equip de Contrapunt SCCL, mentre que la gestió publicitària i la impressió depèn de DeBarris SCCL. La redacció de continguts i notícies es dur a terme des de la Unitat d'Imatge i Comunicació de l'Ajuntament de la Llagosta. El mateix divendres es farà la presentació del nou informatiu local en un acte previst, a les 19 h, a la sala de plens del consistori. Els 6.000 exemplars es distribuiran cada primer divendres de mes per totes les bústies de les llars del municipi.

Share