Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

CiU de Vilanova denuncia que unes obres a Can Nadal causen molèsties als veïns d'aquest barri

El grup convergent demana a l'equip de govern que 'planifiqui millor el calendari' dels treballs previstos.

Convergència i Unió de Vilanova del Vallès ha fet públiques les molèsties que segons aquesta formació política causen unes obres de millora al barri de Can Nadal. Els treballs que es van iniciar durant la primera quinzena de juliol estan aturats des de meitat d'agost. En un comunicat CiU explica que els veïns "han trucat a l'Ajuntament per preguntar i demanar quan esta previst acabar-les, ja que a dia d'avui i sense avís previ, tenen el carrer tallat i no saben quan se'ls hi reobrirà".

Alguns dels veïns consultats per CiU de Vilanova no veuen malament que es facin les obres però diuen que es podrien haver iniciat al setembre "ja que ara no poden circular degut al mal estat que hi ha per culpa dels arranjament inacabats".

Els convergents han aprofitat la queixa dels veïns per demanar a l'Ajuntament que planifiqui millor el calendari de les obres i consideren poc viable "començar uns treballs, anar de vacances i continuar a posteriori".

Share