Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Es constitueix formalment el Consell Escolar Municipal de Martorelles

En la primera trobada s'ha constituït la comissió permanent, s'han creat grups de treball i s'ha parlat sobre el nou curs escolar.

El Consell Escolar Municipal de Martorelles ja és una realitat. Tal com estava previst i després de l'aprovació inicial del Pla educatiu local -en el Ple del 27 de maig- aquest dimecres ha quedat constituït al celler de la Masia Carrencà aquest òrgan de participació que neix després que fa anys els centres escolars de Martorelles en fessin la petició.

En el nou ens hi tenen representació a més dels regidors de l'Ajuntament, les directores dels centres educatius, mestres, pares i mares dels alumnes, a més de personal d'administració i servei de les escoles. Durant la primera trobada s'ha constituït també la comissió permanent, les comissions de treball, s'ha parlat del calendari del curs escolar 20013-14, de les jornades festives i s'ha decidit que el Consell es reunirà com a mínim un cop cada trimestre.
 

Share