Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El web municipal de l'Ajuntament de Montornès es renova i incorpora més prestacions

Aquest dilluns 6 d'octubre s'estrena la nova imatge del portal web de l'Ajuntament de Montornès que integra la Seu Electrònica.

L'Ajuntament de Montornès posa en funcionament aquest dilluns 6 d'octubre el nou web municipal actualitzat estèticament, compatible amb els dispositius mòbils i connectat amb les xarxes socials. Fonts municipals han informat que durant les primeres hores de funcionament és possible que es detectin algunes disfuncions en la navegació a causa de l'ajustament dels paràmetres i certificacions del nou espai.

L’actualització de la pàgina web www.montornes.cat ha servit per integrar la Seu electrònica, un espai d’informació pública segellada i certificada per garantir l’oficialitat i l’accés segur per part dels ciutadans i els usuaris.

La Seu electrònica conté el catàleg de serveis i tràmits del Consistori, i com a principal novetat, la Carpeta Ciutadana que permet fer consultes, per exemple, sobre l’estat de tramitació d’expedients o expedir volants d’empadronament i validar documents. També, inclou el perfil del contractant destinat a empreses i proveïdors, mitjançant l'eina de contractació pública de la Generalitat.

Per tirant endavant aquest projecte, l’Ajuntament ha comptat amb la coordinació, la supervisió i el cofinançament de la Diputació de Barcelona. La programació ha anat a càrrec de l’empresa Perceptions Technologies i la posada a punt del contingut dels Departaments municipals de Mitjans de Comunicació i de Noves Tecnologies.

La nova imatge del web de l'Ajuntament de Montornès arriba després que d'altres municipis del Baix Vallès hagin renovat recentment els seus portals com ara Martorelles, Montmeló i Sant Fost de Campsentelles.

Share