Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Sant Fost aportarà 1.000 euros a la campanya d'ajuda al poble sahrauí afectat per inundacions

Les fortes pluges van provocar afectacions materials a escoles, guarderies infantils i dispensaris.

L’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles ha aprovat una aportació de 1.000 euros i col·laborarà en la recollida de material i en la difusió de la campanya d'ajuda al poble sahrauí afectat per inundacions. El consistori col·labora habitualment amb el poble sahrauí a través de l’ACAPS i la Coordinadora Catalana d’Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí (CCASPS), entitats que juntament amb altres 23 ONG’s, estan gestionant una campanya  d’ajuda d’emergència i de suport a la població afectada.

Entre d'altres s'ha fet una crida per recaptar:

-Medicaments, mantes i aliments (sucre, llegums, pasta, arròs i oli); la recollida a Sant Fost es centralitza a Av. Can Ribalta, 58.
-Diners (les aportacions es poden fer efectives al compte de l’entitat al Banc de Sabadell ES46 0081 0050 1300 01364942).

Fortes pluges el 21 de setembre

La tarda del 21 de setembre, fortes pluges van provocar inundacions a la wilaia d’El Aiun, als Campaments de Refugiats Sahrauís de Tindouf  (Algèria), a l’Àfrica Occidental. Aquestes inundacions van provocar afectacions materials considerables, concretament a les escoles, guarderies infantils, dispensaris i seus de les administracions públiques.

A més, les haimes i els habitatges van quedar malmesos de manera substancial i moltes famílies van perdre casa seva i les reserves d’aliments de què disposaven.

Share