Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Baixa entre un 48 i un 60% el nombre de vehicles sancionats en els radars de velocitat i controls semafòrics de Mollet

El Govern de Mollet valora molt positivament la instal·lació d'aquests elements ja que han 'reduït la sinistralitat' a la ciutat.

Lluny d'escoltar les crítiques que continuen arribant sobre la instal·lació dels radars de velocitat i les càmeres de control de semafòric el Govern de Mollet treu pit de les dades fetes públiques aquest dilluns sobre els indicadors de la seguretat viària a la ciutat.

Tot just el mateix dia que la Coalició ICV-EUiA entrava per registre les signatures dels veïns i veïnes que han demanat l'eliminació de radars i càmeres, l'Ajuntament destaca que segons les dades recollides fins el 30 de setembre de 2014, s'ha consolidat la reducció d’accidents a Mollet amb un descens de prop d’un 2,5% respecte l’any 2013. El Govern de PSC i CiU destaca que els accidents que es produeixen són "més lleus i amb menys ferits".

Dins les campanyes de control que fa la Policia Municipal s’han registrat 31 delictes contra la seguretat del trànsit, una reducció considerable respecte 2012 i 2013. En un comunicat de premsa l'Ajuntament destaca l'increment de les campanyes de control de la ITV i l’Assegurança Obligatòria perquè s’ha detectat un augment d’aquest tipus d’infraccions.

En quant a les multes imposades per mitjà dels radars de control de velocitat i els controls fotogràfics dels semàfors en cruïlles el Govern de Mollet destaca la reducció de la xifra respecte 2013. Així fins el 30 de setembre de 20014 el nombre de vehicles sancionats en els radars de control de velocitat va ser un 60% més baix que l'any anterior -quan es van implementar- i pel que fa als controls fotogràfics dels semàfors s'ha reduït un 48% respecte el 2013.

L'Ajuntament remarca que aquests elements sancionadors es van instal·lar "a petició de escoles, associacions de veïns o centres sanitaris de la ciutat, per tal que la mobilitat a Mollet fos més segura".

Veure notícia relacionada:

Un 82% dels vehicles multats pels radars de velocitat de Mollet són de persones residents fora de la ciutat

Share