Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Mollet elaborarà el nou Pla d'inclusió social amb un procés participatiu

El document ha de servir per prevenir i actuar directament en els factors que generen situacions d'exclusió social.

Durant el mes de juny i a través del web municipal, la ciutadania podrà prioritzar entre les accions proposades que han sorgit de la primera fase del pla, és a dir, la de diagnosi. La fase s'ha treballat a partir de diversos tallers participatius on hi han intervingut tècnics municipals, entitats, serveis i professionals de diferents àmbits relacionats amb la inclusió.

Les accions estan dividides en diferents àmbits: laboral, les persones, sociosanitari, urbà i compta amb diferents propostes que cal prioritzar, per ordre d'importància. El Pla d'inclusió social és un instrument transversal i estratègic de planificació de les polítiques socials i de benestar de l'àmbit local, de manera que integra tots els recursos, tant de l'administració com d'entitats i altres institucions que actuen al territori, per prevenir les situacions que generen l'exclusió social.

Share