Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Es desocupa de manera voluntària un habitatge amb perill d'esfondrament al carrer Barcelona de Sant Fost

La brigada municipal ha tapiat l’accés principal de la finca i, en breu, el propietari presentarà el projecte tècnic per iniciar l’enderroc.

Aquest dijous s'ha desocupat voluntàriament un habitatge situat al carrer Barcelona de Sant Fost de Campsentelles. Segons els informes dels tècnics municipals tant aquest immoble com el del seu costat amenaçaven ruïna, presentaven unes condicions d’insalubritat extremes i perill d’esfondrament de la seva coberta.

La brigada municipal de Sant Fost ha procedit a tapiar l’accés principal de la finca i, en breu, el propietari presentarà el projecte tècnic per iniciar l’enderroc de l'habitatge. Fonts municipals han explicat que el propietari de l'immoble és una empresa financera amb seu fora del municipi que ja havia rebut una notificació del consistori que havia estat ocupada i que la casa amenaçava ruïna.

L'Ajuntament també va requerir als propietaris que procedís al seu enderrocament, prèvia autorització judicial, per a desallotjar-la.

Share