Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Més de 2.000 persones van ser ateses l'any passat pel Rebost dels Aliments Frescos de Montmeló

El projecte que va néixer el 2013 va experimentar l'any passat un increment en l'atenció d'usuaris d'un 40%.

El Rebost dels Aliments Frescos de Montmeló va atendre durant el 2014 un total de 2.104 persones. Aquestes dades representen un increment en l'atenció d'usuaris del 40% respecte a les de l'any anterior. Així, el percentatge d'infants atesos també s'ha incrementat passant del 38%  l'any 2013 al 55%.

El Rebost dels Aliments Frescos és un dels projectes socials més destacats que l'Ajuntament de Montmeló, en col·laboració amb Càritas, porta a terme des de fa un any i mig.

El projecte va néixer el 2013 amb l'objectiu de treballar per la conscienciació i capacitació entre la ciutadania de la problemàtica que suposa el malbaratament d'aliments, tot incidint en la prevenció, mitjançant campanyes de comunicació, xerrades informatives, o cursos de cuina per prevenir-ho.

Un altre dels objectius és el de treballar amb el segon gran generador per tal de poder recuperar els aliments i repartir-los entre la població que es troba en situacions socials de vulnerabilitat i que són ateses pel departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Montmeló.

L'Ajuntament de Montmeló ha agraït la col·laboració i l'esforç dels voluntaris i voluntàries de Càritas Parroquial Montmeló, als responsables i empleats dels supermercats DIA, Esclat i Sorli Discau Montmeló, Caprabo Alella, Caprabo Masnou i a l'establiment La Finestra Sul Cielo.

El projecte va ser presentat a la VIII edició dels Premis Josep Maria Rueda i Palenzuela que té per objectiu reconèixer projectes i accions que fomenten processos participatius, el teixit social i la capacitat organitzativa de la comunitat.

Share