Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Vallromanes inicia les obres per habilitar com a magatzem un espai de les antigues escoles

L'actuació, que té un cost de 59.617,44 euros, s’emmarca dins de la proposta guanyadora del procés participatiu convocat pel consistori.

Aquesta setmana s'han iniciat les obres de reforma dels fonaments i murs dels pavellons de les antigues escoles per adequar un espai com a magatzem municipal. Segons informa l'Ajuntament de Vallromanes, els treballs consisteixen en l’enderroc dels dos pilars centrals dels mòduls principals, el cobriment de l’estructura existent, la pavimentació dels espais interiors i la col·locació de nous tancaments.

Les obres, que han estat adjudicades a l’empresa vallromanina Construccions Duran S.A per 59.617,44 euros, estan subvencionades totalment per la Diputació de Barcelona.

L'actuació s’emmarca dins de la proposta guanyadora del procés participatiu sobre les antigues escoles, que contempla també la construcció d’un centre de dia i casal de la gent gran i el manteniment del camp de futbol com a espai multifuncional.

Share