Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Cal Trempat amplia els seus usos amb l'espai socioeducatiu i la sindicatura local de greuges de Vilanova

La síndica, Montse Moreno, atendrà a la ciutadania els dijous tarda, de 17h a 19h, amb visita concertada.

La Sala Polivalent de Cal Trempat ha ampliat des d'aquest dijous 15 de gener els seus usos amb l'obertura de dues noves activitats a la planta baixa de l'edifici. Per una banda la Síndica de greuges, Montse Moreno, atendrà a la ciutadania tots els dijous tarda de 17 a 19 hores (visita concertada). Es podrà demanar hora a través de l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 93 845 92 77.

A més, a partir del 21 de gener 2015 obrirà les seves portes el nou espai socioeducatiu que està pensat per alumnes de 3 a 16 anys (màxim 10 alumnes cada dia). La sol·licitud d’aquest servei es farà a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès.

Els horaris seran: 1r-2on-3è de primària (dilluns) ;  alumnes de l’ESO (dimarts i dijous) 4t-5è-6è de primària (dimecres i divendres). Estarà obert tots els dies de dilluns a divendres de 16.45 a 18.45 pels alumnes.

A les dues activitats s’accedirà per la rampa d’accés situada al carrer Maria Aurèlia Capmany (antiga entrada de l’Escola Bressol L’Arbre Màgic).

Share