Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Sant Fost espera de la Generalitat una proposta de nou traçat per desviar el trànsit de la B500

L'alcaldessa, Montserrat Sanmartí, posa com a termini -a mitjan de març- per iniciar accions de protesta sinó hi ha cap proposta o resposta positiva de Carreteres.

El segon acte informatiu celebrat divendres passat a l'Ateneu de Sant Fost va servir per posar damunt la taula la situació actual de la proposta de l'Ajuntament de desviar el trànsit de la carretera B500. L'alcaldessa, Montserrat Sanmartí, d'IUSF, va explicar que "actualment s’ha establert una relació de confiança i col·laboració amb el la Direcció General de Carreteres de la Generalitat i es resta a l’espera d’una proposta de traçat de la via".

Sanmartí va avançar que "si a mitjan març no hi ha cap proposta o resposta positiva, es traslladarà les signatures al director general de carreteres i es començarà les accions que la Comissió consideri".

El Govern d'IUSF i CiU afirma que "si la Generalitat realitza el desviament, l’Ajuntament es compromet a recuperar el projecte del Pla de Barris que ja plantejava un itinerari de vianants del centre, per fomentar el sentiment de pertinença i de centralitat".

El traçat que defensa l'Ajuntament demana que no afecti els veïns, que respecti el territori: el barri Sant Pere, el bosquet i les vinyes. I per últim, proposa que sigui consensuat amb tots els santfostencs.

Segons dades fetes públiques pel consistori uns 360.000 vehicles circulen cada mes per la carretera B500 a Sant Fost i més de 1.000 conductors al mes se salten el semàfor vermell, un 96% són de gent de fora del municipi.

Share