Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L’Ajuntament de Montornès exigeix a la Generalitat que compleixi el seu compromís amb les escoles bressol municipals

El Ple va aprovar una moció que reclama al Govern Català que mantingui la partida destinada a finançar les escoles bressol de titularitat municipal.

L'Ajuntament de Montornès va aprovar en el ple ordinari, celebrat dijous, una moció en què es demana a la Generalitat que inclogui en el pressupost del Departament d’Ensenyament del 2015 una partida específica i amb la suficient dotació econòmica per fer front al finançament de les escoles bressol de titularitat municipal, tal com recull la Llei d’Educació de Catalunya (LEC).

El document recorda que en el Projecte de Pressupost de la Generalitat per al 2015 s’ha eliminat la partida destinada a finançar les escoles bressol municipals. Segons informa l'Ajuntament de Montornès, a partir d’ara seran les Diputacions les que assumiran part del finançament i això, segons la moció, significa que la Generalitat es desentén de les seves responsabilitats i, per tant, incompleix directament la LEC.

La moció, que inclou la reprovació de la Consellera d’Ensenyament Irene Rigau per la seva actitud en relació a aquest tema, també demana el compliment dels acords signats amb les entitats municipalistes per al finançament de les escoles bressol de titularitat municipal incomplerts des de l’any 2011.

Share