Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'alcalde de La Llagosta diu que seran inflexibles amb els veïns incívics que no recullen les defecacions dels seus gossos

Paral·lelament el consistori estudia la creació d'un parc específic per a gossos d'uns 500 metres quadrats dins del casc urbà.

Els agents de la Policia Local de la Llagosta intensificaran de forma immediata la lluita contra els propietaris de gossos que sistemàticament no recullen les defecacions dels seus animals a la via pública. Fonts municipals han explicat que s'efectuaran més patrulles i s'augmentarà la vigilància de paisà a les zones on s'ha detectat darrerament un augment d'aquestes conductes incíviques.

L'alcalde de la Llagosta, Alberto López, ha dit que "seran inflexibles perseguint als veïns que no recullin les defecacions dels seus gossos”, ha explicat aquest matí l'alcalde.

López ha destacat que es tindrà especial cura en la vigilància de les zones de jocs infantils de les places i parcs de la Llagosta i al voltant dels centres educatius. “No hi pot haver gossos on juguen els infants i molt menys que facin les seves necessitats en aquests llocs”, ha remarcat.

Els gossos tenen prohibit accedir a les zones de jocs infantils dels parcs on aquests estiguin delimitats per una tanca i on aquestes tanques no hi siguin, es considerarà zona de jocs infantils tot el sector envoltat pels bancs.

Segons el batlle llagostenc “no es pot permetre que la manca d'educació i civisme d'uns pocs malmeti la imatge de convivència del conjunt de la ciutadania de la Llagosta”. López ha afegit que, de forma paral·lela a aquesta campanya, l'Ajuntament està estudiant la creació d'un parc específic per a gossos d'uns 500 metres quadrats i dins del casc urbà.

Es tractaria d'una zona acotada per tanques on els animals podrien córrer i estar sense lligar, però on també s'haurien de recollir les defecacions i on hi hauria papereres i dispensadors de bosses.

Actualment, l'ordenança municipal de civisme de La Llagosta preveu una sanció per no recollir les defecacions de gossos de 300 euros.

Share