Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Uns 200 joves de Montornès han participat en la revisió del Pla Local de Joventut

Aquest dissabte tindrà lloc, al Teatre Municipal, un nou Fòrum Jove que servirà per dissenyar les actuacions pels propers 4 anys.

Aquest dissabte, 24 de gener, se celebrarà a partir de les 17.30 hores, al Teatre Municipal, el Fòrum Jove de Montornès, una trobada que culminarà més de dos mesos de debat i discussió en que han participat uns 200 joves de la localitat. La població jove de Montornès posarà en comú aquest dissabte el resultat de les sessions de discussió que ha dut a terme durant els darrers mesos per aconseguir un retrat de la realitat juvenil del poble.

Hi han participat unes 200 persones d’entre 15 i 19 anys de diversos àmbits (Centre de Formació d’Adults, Dispositiu d’Inserció Laboral per a Joves, instituts... que han donat la seva visió sobre els temes que més els preocupen.

Qüestions com les possibilitats acadèmiques, l’accés al món del treball i a l’habitatge, o l’autonomia personal constitueixen els reptes del futur més immediat en aquesta franja d’edat.

Fonts municipals han explicat que durant el Fòrum, que comptarà amb una presentació a càrrec del regidor de Joventut, Jordi Delgado, es formaran grups de treball i de debat. També hi haurà espai per a l’entreteniment amb sessions de DJ.

Les conclusions del Fòrum Jove serviran de base per al disseny de les actuacions del Pla Local de Joventut per als propers quatre anys que serà aprovat pel plenari municipal.

L’anterior Pla Local de Joventut de Montornès va estar en vigor entre 2010 i 2014 i durant aquest temps es van dur a terme prop d’una quarantena d’accions adreçades específicament a l’àmbit juvenil, entre les quals hi va
haver la creació d’una guia jove; la potenciació de punts d’informació i dinamització juvenil als instituts; actuacions en l’espai públic; programes acadèmics i laborals com “Aules Obertes”, “Practica!” i “Incorpora’t”, i culturals
com “Espai grafit” i “Stoping club”.

Share